DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Sanna Marin na rubu suza: Ja sam samo čovjek, i meni ponekad nedostaje radost

Premijerka Finske Sanna Marin ponovo se morala pravdati u javnosti zbog snimaka s privatnih zabava na kojima se moglo vidjeti kako se zabavlja i pleše u društvu influensera i muzičara iz Finske.

Redakcija

klix.ba

Foto: klix.ba

Na skupu koji je održao finski SDP u Lahtiju, Sanni Marin su pružili podršku brojni građani koji su pojasnili kako je ona osoba vrijedna divljenja.

“Mislim da je ona političarka vrijedna divljenja i osoba koja zaista može biti dobar primjer za mlade žene. Ne vidim ništa loše u tome da premijerka popije nekoliko pića, Videosnimci nisu neprikladni. Sve dok radi svoj posao, to ne treba da bude važno”, rekla je 20-godišnja Emmi Halsti.

Nakon druženja s građanima, Marin se s pozornice i obratila okupljenima u Lahtiju te je, prema opisu finskih medija, bila duboko dirnuta podrškom.

“Ja sam samo čovjek. I meni ponekad nedostaje radost, svjetlost i zabava usred ovih tamnih oblaka. Nisam propustila nijedan radni dan, niti jedan zadatak nije ostao neodrađen. I dalje učim, radim svoj posao kao i do sada”, rekla je drhtavim glasom Marin.

Iako nije oduševljena videosnimcima koji su dospjeli u javnost, Marin je rekla kako je to jednostavno život.

“Znam da ne biste željeli vidjeti takve vrste videomaterijala. Ipak, to je radost i to je život”, poručila je premijerka.

Finska premijerka je u fokusu javnosti još od prošle sedmice kada su objavljeni njeni videosnimci s privatnih zabava. Zbog pritiska javnosti, Marin je uradila i test na narkotike na kojem nije potvrđeno prisustvo droga u tijelu finske premijerke.

Preuzeto sa: klix.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije