Ljudski odnosinajnovijeNaslovna vijestŽivot

Šta da radite ako od partnera ne dobijate oralni seks kakav želite

Pre izvesnog vremena sam razgovarala sa jednim tipom sa kojim sam se viđala – baš o oralnom seksu.

Redakcija

wannabemagazine.com/ Milica Antić

Počelo je sve tako što je rekao da je mnogo više puta doživeo da dobije oralni seks od devojaka koje su bile casual sex kombinacija, nego što im je pružao oralni seks.

Nakon toga je razgovor otišao u pravcu – da li žene vole da daju oralni seks, da li im je to deo predigre ili to rade samo kada im se partner baš dopada.

Malo je čudno da ovo generalizujemo i kažemo – žene vole da daju oralni seks, ili ne vole. Kako god. Verujem da to dosta varira.

Niti mi je ok da on priča u ime svih muškaraca i da kaže – mi ne dajemo oralni seks ako nismo u vezi sa tom devojkom. Ali, hajde da pričamo o tome.

Casual seks je jedno, ali kada ste u vezi – to je onda potpuno druga priča. Šta se dešava kada želite oralni seks od svog partnera, a on odbija da vam ga pruži?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Kako započeti konverzaciju o oralnom seksu?

O seksu, generalno, malo razgovaramo. Odnosno, razgovaramo na tom nekom opštem nivou, kao da se trudimo da saznamo što više informacija samo da bismo nešto znali o seksu. Ali, kada je u pitanju naš seksualni život, tu smo svi ćutljivi.

Postoje stvari koje želimo da dobijemo od svog partnera ili da ih isprobamo s njim – ali te želje često ostaju u nama – jer ne znamo kako da o tome razgovaramo.

Počnite od toga da kreirate otvoren odnos sa osobom sa kojom imate seks. Zaista nije bitno da li ste zajedno, da li se viđate casual, da li je u pitanju friends with benefits kombinacija, šta god – budite iskreni sa osobom sa kojom spavate. 

Seks je tu da posluži i vama i njima da uživate zbog čega morate da kažete šta želite. Ako ne uspevate da se sporazumete – nisam sigurna da li uopšte uživate u seksu.

Zato je bitno da razgovarate i da kažete šta vam je na umu. Dakle – želite oralni seks, potrebno je da to i kažete. U momentima pre seksa, kada sve krene ka tome, dozvolite sebi da kažete šta imate. Naravno, nemojte da prilazite problemu uz rečenicu: Ja želim oralni seks.

Naravno, to i jeste poenta, ali ne bi trebalo na taj način prići problemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman)

Prvo postavite pitanje

Ono što bi trebalo da te zanima je – zašto se tvoj partner nikada nije ponudio da ti pruži oralni seks. Jer, ako si ti ta koja pruža njemu ono što on ne pruža tebi – trebalo bi da znaš razlog.

Dozvoli svom partneru da ti kaže, možda je problem u tome što pre odnosa sa tobom nije imao nekog sa kim je imao oralni seks. Možda mu, jednostavno, nije prijatno, ili ne zna kako da te zadovolji – što otvara još jednu konverzaciju.

Potvrdite da vam je bitno da imate oralni seks

Koliko god da pokušavate – nećete moći da okolišete. Moraćete da se opustite i da kažete zbog čega volite oralni seks i kako se osećate kada vam partner pruža oralni seks. Kada vaš partner ne želi da vam pruži oralni seks, postoji mogućnost da, zapravo, ne zna da vi to volite. Možda je njemu u glavi da je za vas oralni seks samo igra koja brzo prođe.

Sagledajte stvari

Postoji mogućnost da će vam partner, čak i nakon razgovora, ipak reći da ne želi da vam pruži oralni seks. Tada je potrebno da proverite sa sobom i vidite koliko vam je oralni seks bitan. Naravno, postoji mnogo načina da žena doživi orgazam – ali, ako je oralni seks nešto što želimo – to bi trebalo i da dobijemo.

Svima nam je bitno da budemo seksualno zadovoljeni, to je sasvim normalno. Ako imamo seks sa osobom s kojom se viđamo – nema nikakvog smisla da ne uživamo u tome.

Zato, devojke, ako vam momak ne pruža oralni seks a vi to želite, morate da razgovarate o tome.

Preuzeto sa: wannabemagazine.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije