AktivizamHrabra LolanajnovijeNaslovna vijest

Lazara su izabrali među 10 000 prijavljenih. Možete li mu pomoći da ostvari svoj san?

Upoznati Lazara znači upoznati budućnost onakvu kakva bi trebalo da bude.

Brankica Raković

U istom trenutku 3000 funti izgleda i kao puno i kao malo novca, zar ne?

Ali ako vam kažemo da taj novac ostvaruje jedan san, da je taj novac potvrda da ste na pravom putu, da je taj novac samo sredstvo do ostvarivanja mnogo viših ciljeva, je li da da nije mnogo?

Lola je odlučila da pomogne Lazaru da ode na kurs za koji je, među 10 000 prijavljenih, izabran u 100 onih koji su dobili priliku da budu dio te priče. I od tih 100, on je u desetak srećnih koji su dobili priliku da im bar dio tog kursa bude plaćen.

Mi vas danas pozivamo da zajedno s nama budete dio njegovog uspijeha, učenja, napredovanja i to na način da zajedno skupimo novac kako bi Lazar otišao u London!

O kakvom se kursu radi: 2020 Essay Competition Scholarship Offer – 20_c 

Ako želite da pomognete Lazaru možete svoju uplatu izvršiti na: :1613000093745705 (Raiffeisen banka, Lazar Lukač)

Paypal: [email protected]

Kontakt Lazarove majke je 065 702 599.

A mi vam prenosimo dio Lazarove molbe:

“Dobio sam skoro 1000 funti stipendije koja je cijenu pomenutog seminara umanjila na nešto više od 3000 funti. Međutim, pomenuta cijena je i dalje prevelika za budžet jednog gimnazijalca, te Vam se obraćam u nadi da ćete mi na bilo koji način pomoći da dodatno umanjim troškove odlaska tamo.
Trenutno sam učenik prvog razreda prirodno-matematičkog smjera Gimnazije, a svoju osnovnu školu sam završio kao učenik generacije, sa dodjeljenom Vukovom diplomom i Svetosavskom nagradom.
Oduvijek me jako interesuju matematika i informatika, a svoje znanje u istima sam dokazao na raznim takmičenjima, kao na primjer:osvojio sam prva mjesta iz informatike na opštinskom i regionalnom nivou, na republičkom 3., a na takmičenju na nivou Bosne i Hercegovine 5. mjesto.
Iz matematike sam na opštinsk
om i regionalnom nivou takođe uvijek bio 1.,, na republičkom sam osvajao 4. i 5. mjesta, dok sam ove godine na takmičenju na nivou Bosne i Hercegovine osvojio 3. mjesto, te se tako plasirao u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za najveću svjetsku olimpijadu iz matematike za juniore, Juniorsku balkansku matematičku olimpijadukoja se održala na Kipru u junu 2019.
Pored svega toga, bavim se robotikom, te sam delegat u Evopskom parlamentu mladih i BaLMUN simulaciji rada Ujedinjenih Nacija. Radujem se pomaganju drugim ljudima, pa sam tako volontirao na raznim humanitarnim događajima, kao i na događajima koji promovišu STEM discipline.
U nadi da ćete uvidjeti potencijal u meni, te me podržati u ostvarivanju mojih ciljeva, šaljem Vam u prilogu i potvrdu o stipedniji gdje su svi podaci istaknuti. Sve moje gore pomenute uspjehe mogu dokazati diplomama, certifikatima i potvrdama.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije