najnovijeNaslovna vijestVauZabavna Lola

Video dana: Energija i ples u doba korone

Toliko je segmenata koje je korona promijenila, a jedan od njih je i okupljanje mladih ljudi. Zato – danas inspiracija u vidu plesnog videa ovog fenomenalnog dvojca.

Brankica Raković

Mi smo vjerni plesači hiphop kulture i djelujemo unutar nje na brojne načine. Zajedno Erhvi i ja (Leksa) smo članovi grupe FamiliGa crew koja broji osam članova iz različitih država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Njemačke.

Članovi smo i udruženja Underground society sa kojim radimo na brojnim plesnim, animacionim i sličnim projektima.

Pošto nas je “corona vrijeme” zarobilo u nekom svom svijetu, htjeli smo ovim videom da nastavimo naše kreativno stvaranje i da širimo pozitivnu energiju. Htjeli smo da ljudima iznjedrimo osmijehe na licu našim plesom i energijom. Naravno, držeći se one prave hiphop priče koju promovišemo.

Iz te ideje su nastali videi kao sto je WHERE I’M FROM i THINGS WE DO.

Sama pjesma “Where I’m from” od Dogable Planetsa tu je jer smo ovu priču posvetili, ili takoreći “Dedicated to B town”, gradovima iz kojih smo Erhvie i ja, Banja Luka i Beograd. U suštini, ono sto čini naš lični identitet.

Možete sigurno očekivati još sličnih stvari od nas, a do tada uživajte u videima koje vam nudimo na našim instagram profilima @leksa_nije i @erhvie.

 

Uživajte u videu!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije