DogađajiKulturaMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

DŽENIFER LOPEZ I BEN se rastali posle tri nedelje?!

Pre samo tri nedelje Dženifer Lopez i Ben Aflek stali su na “ludi kame”, a po povratku s medenog meseca sa kog su osvanuli snimci na kojima glumac plače, usledile su vesti koje su sve ostavile u šoku.

Redakcija

mondo.rs

Glumac i pevačica već su navodno odlučili da se razdvoje, odnosno da provedu neko vreme na pauzi. Kako prenose strani mediji oni navodno žele da posle medenog meseca provedu neko vreme odvojeno kako bi se posvetili karijerama.

Navodi se i da latino diva i 4 godine mlađa holivudska zvezda veruju da će im ovaj potez dugoročno koristiti i pomoći da sačuvaju svoj brak. 

“Uvek razgovaraju, šalju poruke, čuju se Facetime-om kada su razdvojeni i rade. A vreme razdvojenosti čini ponovni susret mnogo boljim. Dženifer voli to što zna da će njen suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojen tako brzo nakon venčanja nije idealno. Ali znaju da imaju ceo život pred sobom i uživaju u svakom minutu putovanja”, rekao je izvor blizak paru.

Ovakve navode nisu potvrdili ni Džej Lo, ni Aflek, dok korisnici Tvitera tvrde da je Lopezova zahtevala od Afleka da potraži profesionalnu pomoć zbog svoje zavisnosti od alkohola.

Supružnici su se venčali na intimno ceremoniji u Las Vegasu, nakon što su obnovili romansu gotovo 20 godina nakon raskida. Ben ju je verio na godišnjicu zabavljanja, a prvi suprug Dženifer Lopez je nedavno otkrio zašto misli da je njen i Aflekov brak osuđen na propast.

Preuzeto sa: mondo.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije