DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

ISPISALA DECU IZ VRTIĆA: Oglasila se majka dečaka sa Daunom

Kako navodi, dobila je neverovatnu podršku javnosti.

Redakcija

nportal.rs

Ceo region šokiran je snimkom nastalim u Dečjem vrtiću Trnoružica u Širokom Brijegu na kom se vidi navodna diskriminacija malog Jakova, dečaka sa Daunovim sindromom.

Prema rečima njegove majke, dečak je bio udaljen sa priredbe za koju se nedeljama pripremao i nije mu bilo dopušteno da nastupi sa drugom decom.

Umesto da je na bini sa ostalom decom, njemu navodno nije bilo dopušteno da nastupa te sedi sam u holu vrtića, dok se u pozadini čuje kako dečica pevaju popularnu novogodišnju pesmicu “Zvončići, zvončići zvone celu noć”.

Iz vrtića su se ranije danas oglasili zaopštenjem za javnost, gde su naveli “da se obraćaju povodom neistinih navoda” majke dečaka koje je iznela neistine dana 21.12.2022. godine na društvenim mrežamam, a koje su preneli pojedini internet portali.

Pogledajte ovu sramotu u djecjem vrticu u Sirokom Brijegu. Djecaku s Down Sy nije bilo dopusteno da nastupa s ostalom djecicom. Iako je tjednima vjezabao i pripremao se za priredbu!

Ravnateljica je mami rekla da ako joj se ne svidja slobodno odu u drugi vrtic. Novinari o ovome ne pisu jos uvijek.

Pitanje je dali i hoce. Znate da se rogatima ne valja bosti. Molim Vas, dijelite sto vise! Tete i ravnateljica zasluzuju izvanredan otkaz!!! #fyp #tuzno😟😭😭 #imalnamspasa #bosna😌 #foryoupage ♬ original sound – 🍀🕊BALKANIJA🕊🍀

@_balkanija_1_

Pogledajte ovu sramotu u djecjem vrticu u Sirokom Brijegu. Djecaku s Down Sy nije bilo dopusteno da nastupa s ostalom djecicom. Iako je tjednima vjezabao i pripremao se za priredbu! Ravnateljica je mami rekla da ako joj se ne svidja slobodno odu u drugi vrtic. Novinari o ovome ne pisu jos uvijek. Pitanje je dali i hoce. Znate da se rogatima ne valja bosti. Molim Vas, dijelite sto vise! Tete i ravnateljica zasluzuju izvanredan otkaz!!! #fyp #tuzno😟😭😭 #imalnamspasa #bosna😌 #foryoupage

♬ original sound – 🍀🕊BALKANIJA🕊🍀

Preuzeto sa: nportal.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije