LjudiNaslovna vijestPorodicaPraktična LolaRadoznala LolaRaznoZabavna Lola

Mama 10 djece pokazala količinu hrane koju pojedu za dan

Mama desetoro djece otkrila je neverovatnu količinu hrane koju njeni klinci pojedu za samo jedan dan. Njen video je jako brzo postao viralan.

Prenosimo Redakcija

Zadovoljna.hr

Ova porodica iz Njujorka ima ukupno 12 članova, a mama Dougherti Dozen na TikToku često deli videe njihove svakodnevice.

Nahraniti 10 dece je akcija koja iziskuje mnogo posla, a mama je u jednom videu pokazala šta njeni mališani pojedu za jedan dan.

„Za doručak su imali vafle, slaninu, jagode i banane“, počinje ona pokazujući poslužavnik sa 32 vafla, tanjir hrskave gomile slanine, činiju isečenih jagoda i bukvalno brdo banana, prenosi The Sun.

Za ručak su jeli pica rolnice, što je užina popularna u Americi koja se sastoji od testa, sira i paradajz sosa – servirana uz grožđe.

Možda najupečatljiviji obrok na dnevnom meniju bio je poslužavnik sa „zalogajima“ koju je porodica delila za popodnevnu užinu.

Dok kamera prelazi preko vide se isečene jabuke, kriške šunke, kokice, perece, štapići šargarepe i pistaći.

Za večeru, mama je bila zadužena da skuva špagete za svoju decu, a spremila ih je uz hleb s belim lukom i salatu. Porodica je dnevne obroke završila čokoladom iz advent kalendara i keksićima.

„Danas ću samo da odmorim – bukvalno ne postoji. Ponosna sam, divna si“, napisala joj je jedna žena, a njeni pratioci su pisali i „želim da budem tvoje dete“, „moraš biti super mama da svaki dan pripremaš ovoliko hrane“.

@doughertydozen

Reply to @nicolederoy Winter Break starts Friday here. Are you on break yet? #BigFamily #BonAppetit #CharcuterieBoard #MealIdeas

♬ I Can Feel It (Christmas Instrumental) – Nick Sena and Danny Echevarria

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije