LjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala LolaZabavna Lola

Kim Kardashian o razvodu sa Kanye Westom: “Osjećala sam bol za koju nisam ni znala da postoji”

Zvijezda emisije “U korak sa Kardašijanovima” ispričala je novinarki Hodi Kotb o some kako se njen posljednji razvod značajno razlikuje od njena prethodna dva raskida.

Prevela: Anja Delić Redakcija

huffpost.com

Foto: huffpost.com

Kim Kardashian kaže da njen razvod od Kanyea Westa sadrži nivo bola za koji “nije ni znala da postoji”.

Kim se udala i razvela tri puta, a rekla je da se ovaj razvod razlikuje od prethodnih razvoda zbog činejnice da par ima četvoro djece: North (8), Saint (6), Chicago (4) i Psalm (2).

“Prošla sam već kroz razvod i to je izuzetno teško”, rekla je Kardashian tokom jedne epizode podkasta “Making Space”. “Rekla bih da je razvod kada imate djecu sasvim drugi nivo bola i teških vremena za koje jednostavno nisam ni znala da postoje.”

“Ali zaista sam željela da donesem ovu odluku, i to nije bila brzopleta odluka”, rekla je zvijezda o svom prekidu braka sa Westom. Dodala je da “kada morate da provedete dosta vremena zajedno nakon što ste proveli toliko vremena odvojeno, shvatite šta vas zaista čini srećnim”.

“Mislim da neki ljudi sigurno misle da je to bila sebična odluka jer imam četvoro djece i stvarno želim da imam obzira za svačija osjećanja koja su uključena, ali onda sam pomislila ‘Stvarno želim da izaberem svoju sreću iznad svega i svoj mir”, rekla je Kim.

“Nešto mi je sinulo. Moja mama je uvijek plakala za mnom kada sam bila u ovim lošim vezama”, rekla je Kardashian. “I uvijek je govorila: ‘Sve što želim za svoju djecu – i sve što želim za tebe – je duševni mir. A kada sam se probudila i shvatila da to nemam, shvatila sam da je to ono što tražim.”

Kardashian je podnijela zahtjev za razvod od Westa u februaru 2021., poslije skoro sedam godina braka.

Skoro godinu dana kasnije, preduzetnica je proglašena legalno razvedena nakon dugačke borbe u koj je West odlagao brakorazvodni postupak i omalovažavao Kim u onlajn napadima.

Razvod dovoljno teško pada našoj djeci i Kanyeova opsesija da pokušava da kontroliše i manipuliše našom situacijom tako negativno i javno samo nanosi dodatni bol svima”, napisala je ona preko Instagrama.

“Od početka sam samo željela zdrav odnos koroditeljstva i podršku jer je to ono što je najbolje za našu djecu i čini me žalosnom što Kanye nastavlja da to onemogućava na svakom koraku”, dodala je ona.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije