LjudiLjudski odnosiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveŽivot

Vidi, sinak, nisi ti dete. Ti si samo nasilnik u najavi.

Vidi, sinak, ti što si “heroj” portala i društvenih mreža, ti što se smeškaš dok bacaš profesorku sa stolice, i ti što snimaš jebenim telefonom, i svi vi što se cerekate okolo, i ti, sinak, što si sve fino smislio, znaš šta je zaista zabavno?

Redakcija

facebook.com/ Jelena Milenković - JMM

Što sad svi znaju kakav si idiot, koliko si glup i nebitan. Pokazao si baš svakom da nikako drugačije ne možeš da dođeš do centra pažnje, osim da pokažeš da si idiot. Manje- više za tebe, sam pao, sam se ubio, ali svako od vas mučitelja, snimatelja i cerekača upravo je obrukao svoje roditelje i svima na tacni otkrio koliki su tek oni moroni kad su te takvim napravili.

Zabavno je i to što su vaši identiteti lako dokučivi, pa se niko ko bi vam imponovao od sada više neće spuštati na nivo komunikacije sa vama. Kad vam bude trebala ruka, dobićete srednji prst, jer tako obično biva sa bezmozgašima.

Krajnje je smešno i to što vam niko nije rekao da srednja škola nije obavezna, da postoji i policija, Tužilaštvo, prosvetna inspekcija, pa da vam šut u dupe može (i treba) da bude jedini put na gradilišta, da mešate beton i nečemu bar poslužite.

O, pa da, sigurno misliš da imaš opasnog ćaleta ili kevu? Štite te, imaju neku kvazimoć, čim si se ti tako osilio?

Vidi, sinak, takvi koji imaju moć da od rođenog deteta naprave debila u najavi ateriraju u blato brže nego trula šljiva, a onda si ti, ne samo glup, već i sam u svetu gde si već pokazao da si nula.

Znaš šta je najsmešnije?

Jednom će te biti sramota. Možda ne baš tebe, al nekog od ovih iz “publike” sigurno. Džaba, derišta, da ste čitali Njegoša umesto rodoslov Miljane Kulić, znali bi da “Svak se rodi da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka!”

Da ste moji, znala bih šta bih s vama, bilo bi vam više nego “zabavno”. Al niste. Moji ne završavaju kao “heroji” interneta nad kojima se zgražava vas ceo region. Vi ste bruka, i za vas nema opravdanja, iako će se razni psiholozi truditi da iznađu razloge za takvo ponašanje.

Vidi, sinak, nema. Samo mi jedno nije jasno: : kad se već ne plašiš ni roditelja, ni školske uprave, ni policije,, kako ti nije palo na pamet da od male budale uvek postoji veća? Možda je ta stolica koja se tako lako izmiče, da slabiji od tebe polomi kičmu, tebi sledećem namenjena? Ko zna, možda.

Vidi, sinak, nisi ti dete. Ti si samo nasilnik u najavi, koji je pritom i glup. Hvala ti što si to pokazao dok još može da ti se stane na put.

Preuzeto sa: m.facebook.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije