DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Menadžer kafića mami dao metlu i tražio da počisti za djetetom. Ko je u pravu?

MAJKA je izazvala žestoku raspravu pitanjem je li razumno da osoblje kafića traži od roditelja da počiste za svojom djecom.

Redakcija

index.hr

Na roditeljskom forumu Mumsnet objavila je da je sa svojim djetetom posjetila ‘porodični kafić’, u koji dolazi svake sedmice sa svojim prijateljicama.

“Prošle semice je jednu od mojih prijateljica menadžer kafića istjerao jer nije očistila nered koji je napravila njena beba ispod stolice za hranjenje. A sada se to dogodilo i meni. Dok sam se spremala otići, isti taj menadžer mi je prišao i ponudio mi metlu i lopaticu za smeće te me zamolio da počistim hranu koja je pala mom djetetu na pod”, napisala je.

Kaže da bi počistila se radilo o ‘nerazumnom neredu’, ali u ovom slučaju na podu je bilo ‘tek nekoliko mrvica’. Nesigurna u to je li pogrešno što se šokirala reakcijom menadžera kafića, odlučila je upitati druge ko je u pravu. Većina majki bila je kritična prema njoj.

“Da odrasloj osobi padne hrana, ona bi je pokupila. Dakle, vi morate očistiti za svojim djetetom”, kaže jedna.

“Da uđem u kafić i vidim hranu na podu, ne bih sjela. S te strane je menadžer kafića u pravu. Ispravno je to što  je tražio”, smatra druga.

“Mnogi roditelji ne čiste za svojom djecom i puštaju ih da rade nered i buku. Menadžeru ovog kafića vjerojatno je prekipjelo”, zaključila je treća.

Preuzeto sa: https: index.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije