LjudinajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaŽivot

MRAČNA ISTINA iza najlepšeg para sa Instagrama!

Aleksis Ren i Džej Alvarez dugo su nosili titulu najlepšeg para na Instagramu, a njihove magične fotografije s brojnih putovanja izazivale su divljenje miliona ljudi. Međutim, tek se nedavno otkrila prava pozadina naizgled bajkovite priče.

Prenosimo Redakcija

Blic Žena

Aleksis je progovorila o toksičnosti njihovog odnosa i otkrila da ju je Džej zlostavljao. “Bio je manipulativan i okrutan”, tvrdi danas Aleksis. U podkastu “Call Her Daddy” je izjavila da je Džej, bez njenog znanja, u ugovorima naveo da procenat njene zarade ide njemu, zbog čega je ona na sudu morala da se bori za svoj novac.

Par je u vezi bio dve godine i Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Džej zaista i voleo. “Kada je posao postao veći od same veze, tada je počeo da se ponaša loše”, kaže.

“Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula da uvek izgledam savršeno”, opisuje pritisak koji je osećala u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

Posao na prvom mestu

“Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega”, kaže Aleksis.

Tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove. “U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije”, dodaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexis Ren (@alexisren)

Seksi 24-godišnjakinja rođena je u Santa Moniki, ali vuče jake srpske korene – deda njene majke je bio Srbin, tako da Aleksis ima i naše gene.

Inače, Alvarez je 2017. godine postao tema svetskih medija kad se pojavio snimak na kom izmiče nogu devojci koja pada s litice.

“Pala je na stenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povredila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla da hoda nekoliko dana, ali na kraju se sve dobro završilo”, ispričao je tad, nakon brojnih kritika. 2019. godine objavio je golu fotografiju svoje tadašnje devojke Valentine Fradegrado i opet razbesneo mnoge.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije