najnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

GOSPODIN SAVRŠENI IZABRAO: Banjalučanka pobjednica popularne emisije za parove

Profesor iz Splita Toni Šćulac donio je odluku koja je od dvije djevojke u finalu, Karolina ili Stankica, ona prava za njega.

Redakcija

banjaluka.net

Foto: banjaluka.net

U jučerašnjoj emisiji “Gospodin savršeni”, nakon zadnjih sastanaka, prva je do njega došla Karolina.

Karolini je uputio komplimente, ali joj je odmah rekao kako njegovo srce pripada drugoj.

– Emocije su tu i predivne su i potpuno su nenadane, nisam mislila da ću uopšte doći do toga i mislim da on to zna – rekla je Karolina koja je bila prilično sigurna u da će odluka pasti na nju.

Toni joj je naglasio da je njihova priča bila bajkovita te da će cijeli život pamtiti to što su doživjeli, ali odmah joj je rekao svoju odluku.

– Ali sad moram biti iskren i moram ti reći da moje srce pripada drugoj – kazao je on.

Karolina to nije očekivala, ali mu je zahvalila na svemu.

– Drago mi je što sam našla dobru osobu koja razumije i koja mi je dala podršku da mogu sebe još više upoznati – rekla je ona.

– Nemoj misliti na mene, ja ću biti dobro, ali i ti – kazala je.

Odmah potom došla je Stankica koja je pomislila da joj srce govori da nije kraj.

– Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sada. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek – rekao je Toni Stankici i posljednji joj put dao ružu i strastveno su se poljubili, prenosi Avaz.

Na kraju je Toni kazao Split, Banja Luka, gdje god. Ne sumnja da se neće snaći bilo gdje. Smatra kako ima savršenu osobu pored sebe.

Preuzeto sa: banjaluka.net

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije