Događajinajnovije

Ali zar ne osjećate? Pa jesen je!

Moja mačka je počela da jede mahune.

Ne znam kakav je sad retrogradni merkur ali nešto se dešava.

Piše: Neda Stojčić Redakcija

Zar ne osjećate promjena je u vazduhu? Kliše, ali priznajte istina.

Zar ne znate da kada prve septembarske kiše saperu asfalt više nije isto. Sunčanice su udarile i prošle, sad smo svi hladne glave. I koji je vaš sljedeći potez?

Karte su vam u rukama. Da li ćete da ih odbacite ili nastavljate igru, ili ste smislili nova pravila?

Ja bogami jesam odlučila sam sebi da olakšam. Odlučila sam da ošišam šiške, a nek im vlaga radi šta hoće. Odlučila sam da izaberem ljubav i kao i svake godine obradovala sam se prvom kestenu koji sam našla.

Jesen je ljudi i ako ćete da se vadite na ono da je jesen kraj života, nemojte. To više ne pali jer ako mislite da je sad kraj jer vam ljetna simpatija ne odgovara na poruke ili vam ispiti ne idu to je samo plus da uradite to što ste odavno poželjeli a niste imali petlju. Kad ćete ako ne sad, poslije neće biti vremena.

Lišće će novo da izraste a vi i dalje stari. Dopustite da vas ponese ovo jesenje razmišljanje i maštanje. Pustite da vas ljubav vodi. 

Ona je vas odavno izabrala, hajde sad izaberite vi nju. I nemojte da pričate da je nema, nju sunce nije spržilo. Ona je možda ponekad na neočekivanim mjestima ali drugačije i ne bi bilo zabavno. Priznajem ja sam svoju ljubav u jeseni našla a moja mačka u mahunama.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije