LjudinajnovijeNaslovna vijestPorodicaPraktična LolaRadoznala LolaŽivot

Holivudska glumica više ne spava s djecom (9 i 7): “Sada spavaju u svojoj sobi”

Kristen Bell i njezin suprug Dax Shepard konačno imaju svoj mir. Glumica je otkrila da njihove kćeri Lincoln (9) i Delta (7) više ne spavaju na podu u njihovoj spavaćoj sobi. Prema Bell, djevojčice sada spavaju u svojim krevetima, u svojoj sobi.

Prenosimo Redakcija

Index.hr

“Maturirale su spavanje na podu na madracu. Zato, možete mi čestitati – uspjeli smo. Sada spavaju u svojoj sobi, u krevetima koji su jedan do drugog i međusobno se grle, umjesto s nama”, izjavila je Bell za E! News.

Zvijezda animiranog filma Frozen priznala je da djeci ponekad daje gumene bombone s melatoninom prije spavanja. Zbog toga, kaže, djevojčice brže zaspu, što njoj i suprugu daje priliku da zajedno provedu kvalitetno vrijeme.

“Ne želimo ići spavati kad one idu spavati pa slušalice spojimo bluetoothom s televizorom, upalimo dobru seriju i onda bi se one pojavile i ležale na podu dok ne bi zaspale”, nastavila je.

Iako više ne spavaju sa svojim slavnim roditeljima u sobi, Lincoln i Delta još uvijek nisu dovoljno samostalne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli kristen bell (@kristenanniebell)

“Očajnički želim da si same spakiraju ručak za školu, ali ne djeluje uvijek. Znam zaviriti u njihove kutije, a u njima su samo bomboni”, dodaje.

Glumački par u veljači je iznenadio izjavom da kćeri spavaju na podu u njihovoj spavaćoj sobi. Prošle godine priznali su da “čekaju da djeca počnu smrdjeti da bi ih okupali”, a nije im strano ni djeci ponuditi bezalkoholno pivo. Dok je starija kći Lincoln odbacila pelene prije drugog rođendana, Delta je u njima spavala do pete godine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije