Ljudski odnosinajnovijePorodicaŽivot

Mama naredila gostima da detetu ne donose poklone za rođendan: “Ne želim da postane razmažen”

Smatram da današnja deca dobijaju za rođendane i novogodišnje praznike previše poklona – poručila je ova mama.

Redakcija

ona.telegraf.rs

Dečiji rođendani su vreme kada dete ima pravo da se razmazi i dobije mnoštvo poklona, ali tako nije razmišljala jedna majka, prenosi The Sun.

Ona je na portalu Mumsnet podelila svoju odluku vezanu za proslavu rođendana njenog deteta.

– Moje dete slavi 3. rođendan i na proslavu će nam doći 25-oro dece. Da li mislite da je u redu da kažem roditeljima dece da ne donose poklone na proslavu? Naše dete će već dobiti poklon od roditelja – objasnila je majka.

– Smatram da današnja deca dobijaju za rođendane i novogodišnje praznike previše poklona i zaista ne bih želela da to postane normalno za moje dete. Već ima dovoljno svega – dodala je.

Ipak, ubrzo su usledile kritike na račun majke.

– To bi baš unesrećilo tvoje dete. Ovde se ne radi o tebi – bio je jedan od komentara.

Foto: Pixabay

– Kako će se onda osećati tvoje dete kada bude videlo da druga deca dobijaju poklone za svoje rođendane? I šta kada je pozvano na druge proslave gde će nositi poklon i pitati se zašto ono nije dobilo svoje poklone? – bio je još jedan komentar.

Činjenica je da današnja deca imaju mnogo više mogućnosti i materijanih stvari i naviknuta su na izobilje svega za razliku od ranijih generacija.

Ipak, da li mislite da je ovo pravilan način da dete ne postane razmaženo i koju metodu biste vi koristili da vaše dete nema nerealna očekivanja? Pišite nam u komentarima…

Preuzeto sa: ona.telegraf.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije